Jan Diepeveen

Bedrijfsleider – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Betrouwbaar, betrokken, oprecht en staan voor wat je doet. Die eigenschappen zijn wat mij betreft heel belangrijk als je bij Van Gelder wilt werken. Je bent immers het gezicht van het bedrijf richting de klant, in welke rol je ook aan de slag gaat. Goed kunnen communiceren is daarin heel belangrijk. Dat geldt zeker voor mijn rol, want ik heb veel contact met klanten, maar stuur ook uitvoerders en projectcoördinatoren aan.

Dat contact met veel verschillende mensen maakt het werk heel divers. Zelf ben ik nu ruim tien jaar projectleider bij Van Gelder, daarvoor was ik zeven jaar uitvoerder. In die functie heb ik veel praktijkervaring opgedaan, wat voor mij heel waardevol is in de functie die ik nu heb.

Wat overigens niet wil zeggen dat, als je projectleider wilt worden, je diezelfde weg moet bewandelen. Ook met ervaring in de werkvoorbereiding en/of projectcoördinatie kun je die stap maken. Bij Van Gelder krijg je de ruimte om jezelf te laten zien en je te ontwikkelen. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Ja, we zijn groot, maar nog steeds een familiebedrijf, met korte lijnen en de beide benen op de grond.”

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder