Opleiding & ontwikkeling

Opleiding & ontwikkeling

Jouw ambitie wordt realiteit

Als je honderd jaar geleden aan Derk Kroeze had gevraagd wat voor een bedrijf hij met zijn familie wilde hebben dan had hij gezegd: een bedrijf met gewone en gedreven vakmensen, die doen wat ze zeggen en dat goed willen doen. Deze vakmensen verdienen de kans om zich te ontwikkelen, zolang ze zelf de kans grijpen. Wanneer een klant met een opdracht komt voeren we die niet simpelweg uit, maar we kijken altijd of er een betere oplossing is. En als dat een extra stap vereist dan wordt die stap gezet. Daarmee blijven we onze ogen openhouden voor nieuwe mogelijkheden en blijven we ondernemen.

Die ambitie, die Derk honderd jaar geleden had, is realiteit geworden. Mede dankzij zijn schoonzoon Hendrik van Gelder, maar natuurlijk ook door al die mensen die voor Van Gelder hebben gewerkt en nog steeds werken. Inmiddels zijn we een aannemer met ruim 1200 werknemers. Dat is groot, maar we blijven een familiebedrijf, waar de lijnen kort zijn en waar er waardering is voor onze gedreven vakmensen.

Bij Van Gelder zorgen we er samen iedere dag voor dat Nederland een stukje mooier wordt en de mobiliteit verbetert.
Opleiding & ontwikkeling vinden we daarom erg belangrijk.
Naast het up-to-date houden van de kennis voor jouw functie, bieden we daarom diverse ontwikkelprogramma’s aan. Voorbeelden hiervan zijn Jong Van Gelder en het Van Gelder traineeship.

Jong Van Gelder

Voor alle collega’s tot 35 jaar is er Jong Van Gelder. Werk je bij Van Gelder en behoor je tot de leeftijdscategorie, dan ben je hierbij automatisch aangesloten.

Het idee achter Jong Van Gelder is om alle jonge collega’s een platform te bieden waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen, maar ook om de onderlinge samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen te verbeteren. Het netwerken en delen van kennis staat hierin centraal.

Vanuit Jong Van Gelder worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals projectbezoeken, workshops en opdrachten om in- en externe samenwerking te verbeteren. Hierin werken wij ook samen met andere organisaties.

Naast activiteiten die vooral in het teken staan van kennisdeling, worden er ook de nodige outdoor activiteiten en borrels georganiseerd. Want plezier maken en elkaar ook op persoonlijk vlak beter leren kennen is minstens zo belangrijk!

Van Gelder Traineeship

Net afgestudeerd?
Het Van Gelder traineeship is een uitgelezen kans om te onderzoeken welke functie bij je past. Gedurende twee jaar krijg je de mogelijkheid om te werken in diverse functies en volg je cursussen en trainingen die hierbij passen. Ga bijvoorbeeld aan het werk als uitvoerder, projectcoƶrdinator, emvi-schrijver of omgevingsmanager.
Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden binnen ons bedrijf, waarna je, natuurlijk, kunt blijven in de functie die het beste bij je past!

Hoe onze trainees dit ervaren? Daarover lees je hieronder meer.

Niek Broekman

“Voor mij is het traineeship een mooie manier om de verschillende disciplines te leren kennen. En ook al ga je later misschien niet als bijvoorbeeld calculator aan de slag, dan weet je wel wat die werkzaamheden inhouden en tegen welke problemen ze daar aanlopen. Daar kun je in de functie die je dan uitvoert ook weer rekening mee houden.”

Lees verder

Roger Haarman

“In 2017 heb ik al stagegelopen bij Van Gelder en ik werd gebeld door de afdeling P&O of ik al plannen had voor de toekomst en of ik geen interesse had in een traineeship. Nou, dat leek mij een mooie kans om mijn horizon nog verder te verbreden. Dus ik ben op gesprek gegaan en daarna had ik er helemaal een goed gevoel over. Vervolgens hebben we een plan uitgestippeld en ben ik eerst als projectcoƶrdinator aan de slag gegaan. Dat doe ik vanuit het kantoor in Zwolle, waar ik ook veel mensen om mij heen heb die mij kunnen coachen.”

Lees verder

Tom Breet

“Ik heb op dit moment niet de ambitie om naar een bepaalde functie door te groeien, maar om de juiste rol te vinden die bij mij past. Ik was dan ook verheugd dat mij dit traineeship werd aangeboden, nadat ik het halfjaar daarvoor bij Van Gelder had afgestudeerd. Ik ben op de EMVI-afdeling gestart en dat bevalt prima. De mensen op die afdeling kende ik ook al, dus dat is mooi meegenomen.”

Lees verder

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder