Over ons

Over ons

Hoi werkzoekende!

Tenminste daar gaan we vanuit als je op deze website terecht bent gekomen. Leuk dat je geïnteresseerd bent in Van Gelder en misschien wel in een specifieke vacature. Als je gaat solliciteren wil je natuurlijk weten of een bedrijf bij je past, daarom vertellen we in het kort wat over Van Gelder.

 Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1200 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Dat is nogal breed, maar denk aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. We zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.

Eigenlijk kun je Van Gelder en de mensen die er werken, misschien wel jouw toekomstige collega’s, het beste omschrijven door middel van onze drie kernwaarden:

Vakmanschap:
Goed zijn in wat je doet en verantwoordelijkheid nemen.

Gedrevenheid:
Passie, bescheidenheid en loyaal.

Ondernemend:
Denken in mogelijkheden, een extra stap zetten waar nodig en oplossingsgericht handelen.

Herken jij jezelf in deze kernwaarden/eigenschappen dan is de kans groot dat je bij Van Gelder past.

Wil je weten hoe het is om bij Van Gelder te werken? Bekijk dan onderstaand filmpje!

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder