Vacature

Machine monteur

Bij Van Gelder hebben we ons eigen materieelpark in Elburg, eentje waar we trots op zijn! Waar je in de markt steeds meer ziet dat bedrijven hun materieel extern  uitbesteden, wil van Gelder juist kennis in eigen huis houden. Als machine monteur word je erg gewaardeerd voor het werk dat je levert.

Elburg
Mbo
32 - 40 uur
Materieeldienst
€ 3.000 - € 4.500

De invulling

Jij bent de specialist die ervoor zorgt dat onze machines, gereedschappen en voertuigen veilig en betrouwbaar kunnen worden ingezet op onze projecten.

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag in een fijn team van 15 collega’s, waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Dit zie je terug in de lange dienstverbanden. Samen zorgen jullie ervoor dat machines en gereedschappen in perfecte staat blijven. Je onderhoudt veel verschillende machines, van cirkelzaag tot trilplaats en van asfaltmachine tot gestuurde boormachines. Als machine monteur houd jij je met het volgende bezig:

 • Je stelt eerste diagnoses op.
 • Je overlegt met de chef werkplaats wat prioriteit heeft en hoe je de klus aanpakt.
 • Je voert inspecties, keuringen en reparaties uit aan het materieel.
 • Je geeft de gereedschappen, machines en voertuigen weer vrij waarbij je zorgt dat alle stamkaarten, keuringsrapporten en inspectielijsten kloppen.
 • Onze werkplaats is georganiseerd, netjes en onderhouden. Al het gereedschap wat je nodig hebt is in topconditie.  Jij helpt hier aan mee.
“De dagen vliegen hier voorbij. Er is veel dynamiek waardoor echt elke dag anders is. Op z’n tijd is er een grap en grol. Iedereen kan zichzelf zijn en wordt gerespecteerd zoals hij/zij is.” - Collega Materieeldienst over het team.

Wat vinden anderen

“Fantastisch, solide bedrijf met oog voor het individu. Ondanks de grootte toch een erg platte organisatie waarbij ieders mening gehoord en gerespecteerd wordt.” Collega over Van Gelder
“De dagen vliegen hier voorbij. Er is veel dynamiek waardoor echt elke dag anders is. Op z’n tijd is er een grap en grol. Iedereen kan zichzelf zijn en wordt gerespecteerd zoals hij/zij is.” - Collega Materieeldienst over het team.

Wat je krijgt

Als machine monteur bij Van Gelder krijg je een hoge mate van zelfstandigheid en wordt jouw inbreng in oplossingen erg gewaardeerd. Verder krijg jij:

 • Een mooi salaris tussen de € 3.000 en € 4.500 afhankelijk van je ervaring, dat ook nog meegroeit met je ontwikkeling;
 • 25 vakantie- en 13 adv-dagen;
 • Een betrokken werkomgeving.
“Fantastisch, solide bedrijf met oog voor het individu. Ondanks de grootte toch een erg platte organisatie waarbij ieders mening gehoord en gerespecteerd wordt.” Collega over Van Gelder
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen Van Gelder, ook buiten je eigen functie. Bijvoorbeeld naar de functie van voorman;
 • Jonger dan 35? Dan maken we je automatisch lid van onze interne netwerkclub Jong Van Gelder.

Bij Van Gelder werken we iedere dag samen om tot de mooiste resultaten te komen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze opdrachtgevers en onze samenwerkingspartners. Niet voor niets noemen wij onszelf de infrapartner voor Nederland. We zijn een financieel gezond familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en trots op alle collega’s die bij ons werken.

Wat je kan

Als machine monteur heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Elke dag is anders, en werk je weer aan een andere machine. Je vindt deze diversiteit in je werk leuk! Als machine monteur bij Van Gelder neem je daarnaast het volgende mee:

 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je af en toe bereikbaar voor een storingsdienst. Tijdens deze dienst kan je worden opgeroepen bij calamiteiten, waarbij je een coördineerde rol hebt en het vaak telefonisch kan oplossen. Je hebt deze dienst eens in de vijf weken;  
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld voertuigentechniek of landbouwmechanisatie;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als monteur, bijvoorbeeld als monteur in de  agrarische sector;
 • Tot slot ben je keuringsbevoegd voor NEN3140 of bereid om deze te behalen. En in het bezit van een heftruckcertificaat. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om deze via ons te behalen.

Hier ga je aan de slag

Van Gelder is de full-service infrapartner voor Nederland. Met onze infra-oplossingen dragen wij bij aan de slimme, duurzame en veilige openbare ruimte van de toekomst. Dat doen wij niet alleen voor opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Dat doen we vooral voor toekomstige generaties. Wij ontwerpen en realiseren duurzame onder- en bovengrondse infra-oplossingen. Daarnaast beheren en onderhouden wij infrastructuren.

Je gaat aan de slag op ons eigen materieelpark in Elburg. De werkplaats is georganiseerd, netjes en onderhouden. Dagelijks onderhoudt je veel verschillende machines, waarvan ook steeds een groter deel duurzaam is.

Ik ben geïnteresseerd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.