Vacature

Recruitment Business Partner

Ben jij toe aan je volgende stap in je recruitment carrière?

Als recruitment business partner heb jij een invloedrijke rol waarin je zowel operationeel als strategisch actief bent. Je speelt dé sleutelrol in het optimaliseren van onze arbeidsmarktcommunicatie, waardoor onze employer brand wordt versterkt en we potentiële kandidaten kunnen overtuigen om voor Van Gelder te kiezen.

Regio Utrecht
Hbo
32 - 40 uur
IT, HR en Communicatie
€ 3.500 - € 4.500

De invulling

Als Van Gelder realiseren wij ons dat we op de arbeidsmarkt onderscheidend moeten zijn. En jij, als recruitment businesspartner, weet met een creatieve aanpak gericht op de verschillende doelgroepen precies hoe we deze het beste kunnen aanspreken. Door de doelgroep (de kandidaat) als uitgangspunt te nemen, weet jij nieuwe kwalitatieve instroom te genereren.

Je geeft passend advies richting de vestigingen in het land waar jij als recruiter verantwoordelijk voor bent. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan vacatures. Hierdoor zijn je werkdagen divers en uitdagend. Dit vraagt echter ook het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen en communicatie stijlen. Onze recruitment marketeers staan voor je klaar om je te helpen om impactvolle recruitmentcampagnes te lanceren.

Het is de missie van Van Gelder om traditioneel werven om te zetten naar doelgerichte recruitmentmarketing.

Wat ga je doen

Jij gaat je bezig houden met onderstaande taken:

 • Vanuit een outside-in strategie weet jij een juiste doorvertaling te maken naar een succesvolle wervingsaanpak
 • Je adviseert de hiring manager gevraagd en ongevraagd bij recruitment vraagstukken
 • Je benadert actief de arbeidsmarkt via bijvoorbeeld Linkedin Recruiter
 • Daarnaast zorg je ervoor dat we nog beter datagedreven kunnen werken. Je bent een stimulans voor ons team om vanuit deze data onze adviesvaardigheden richting de organisatie te vergroten
 • Je gaat verder vormgeven aan ons referral recruitment beleid samen met onze andere recruitment business partner binnen Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken
 • In het kader van informatie-uitwisseling en kennisdeling werken we o.a. op de maandagen als recruitmentteam vanuit onze recruitmentkamer in Dordrecht (10 FTE)

Wat vinden anderen

"De rol van Recruitment Business Partner was voor mij echt de volgende stap in m'n recruitment carrière. Je gebruikt je recruitment skills in combinatie met marketing en bent verantwoordelijk om zelf vorm te geven aan het recruitment proces."
"Vrijheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit in één. Als recruitment business partner ga je dit ervaren. Natuurlijk wil je presteren en zal je hier verantwoordelijkheid voor moeten nemen, maar we doen het samen. We zijn één en hebben hetzelfde doel. Jou helpen succesvol te laten zijn in het werk wat jij graag doet!"
Ik werk nu net een maand als Recruitment Business Partner bij Van Gelder Groep en ik ben hier echt met open armen ontvangen! Ben je op zoek naar een baan waar je jouw sociale en marketing skills kwijt kunt, veel zelfstandig kunt werken en bij een werkgever die echt investeert in zijn medewerkers? Dan is dit zeker de plek voor jou!

Wat je krijgt

Binnen Van Gelder krijg jij volop de ruimte om jouw creativiteit en talenten te benutten. Jij maakt het verschil door een stevig recruitmentfundament neer te zetten en de juiste kandidaten aan te trekken. Natuurlijk begrijpen wij als Van Gelder dat naast een inhoudelijk leuke diverse functie, de voorwaarden ook belangrijk voor jou zijn.

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand
 • 25 vakantie- en 10 ADV-dagen
 • Een leaseauto om onze locaties in Zuid-Holland, Noord-Holland, Overijssel en Gelderland te kunnen bezoeken
 • Deelname aan onze pensioenregeling zodat het ook goed geregeld is voor later
 • We werken hybride. Dit wil zeggen een combinatie van werken vanuit kantoor, thuis of op andere vestigingen bij Van Gelder
 • Een prettige en open werkomgeving binnen een gedreven recruitmentteam
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Jonger dan 35? Dan maken we je automatisch lid van onze interne netwerkclub Jong Van Gelder.

Wat je kan

Je hebt al werkervaring opgedaan op het gebied van recruitment en hebt een enorme passie en drive voor het recruitment vak. Je bent een gedreven netwerker. Je komt met creatieve wervingsvoorstellen gebaseerd op trends in de arbeidsmarkt.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting van Marketing, Communicatie of Commerciële Economie
 • Je beschikt over 2 – 4 jaar werkervaring als recruiter bij een intermediair
 • Je beschikt over een positieve mindset en een oplossingsgerichte manier van denken
 • Uiteraard weet jij je weg te vinden op LinkedIn en andere wervingskanalen
 • Sterke en duidelijke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je bent doortastend, flexibel en gewend om te prioriteren in een hectische omgeving

Hier ga je aan de slag

Ik ben geïnteresseerd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.