Vacature

Recruitment Marketeer

Niets is zo belangrijk als top-of-mind zijn bij potentiële nieuwe collega's. Dat weten we bij Van Gelder maar al te goed. Door het inzetten van recruitment marketing en employer branding zorg jij als recruitment marketeer ervoor dat we deze doelgroep aanspreken.

Samen met een gedreven, enthousiast team van 9 recruitment-collega's bedenk je manieren om tot een succesvolle wervingsstrategie te komen. De actief-latente doelgroep vormt jouw primaire focus. Job marketing en sourcing zijn de belangrijkste tools om deze doelgroep in beweging te krijgen.

Nog geen ervaring? Geen probleem. Lees snel verder!

Dordrecht
Hbo
32 - 40 uur
IT, HR en Communicatie
€ 2.900 - € 3.800

De invulling

Wat ga je doen

Als Recruitment Marketeer verbind je kandidaten aan Van Gelder, optimaliseer je de employee journey en werk je samen met het recruitment team aan innovatieve projecten. Jíj bent dé specialist en jouw input en advies is dan ook van grote waarden.

De actief-latente doelgroep vormt jouw primaire focus. Je krijgt te maken met veel diversiteit qua vacatures. Hierdoor zijn je werkdagen divers en uitdagend. Dit vraagt echter ook het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen en communicatie stijlen. Met behulp van verschillende online tools identificeer- en benader je potentieel talent, maar uiteindelijk is de manier waarop jij het persoonlijke contact weet te leggen datgene wat jou succesvol maakt.

Talent sourcen is zoveel meer dan searchen - het is een vak apart! Dat realiseren wij ons absoluut!

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit…

 • Je zet krachtige online recruitment campagnes op gericht op de juiste doelgroep;
 • Je analyseert en optimaliseert wervingscampagnes;
 • Je bespreekt de capaciteit behoefte met de hiring managers. Je brengt de hard en soft skills van de ideale kandidaat in kaart, maar staat ook stil bij de cultural fit. Zo ontwikkel jij een persona;
 • Jij zorgt er voor dat het opgebouwde netwerk behouden blijft en het een stuk makkelijker wordt om toekomstige vacatures in te vullen;
 • Door middel van telefonische gesprekken maak je kandidaten enthousiast om bij ons langs te komen voor een oriënterend gesprek;
 • Het opzetten en beheren van een talentpool;
 • In het kader van informatie-uitwisseling en kennisdeling neem jij deel aan het periodieke recruitmentoverleg waar alle recruitment business partners en ander sourcers van Van Gelder Groep samenkomen (9 FTE).

Wat vinden anderen

"Van Gelder is een groot bedrijf, waar ontzettend veel mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Ondanks de grootte hangt er een fijne, open sfeer waar ik echt word gezien. Collega's zijn vol passie over hun werk en helpen altijd graag."
"Met meer dan 300 openstaande vacatures ga jij echt het verschil maken in de functie van Recruitment Marketeer bij Van Gelder. Wij geloven dat marketing de toekomst is van Recruitment. Je krijgt binnen je rol veel vrijheid & kansen om je creativiteit en ideeën toe te passen. En jij staat er niet alleen voor, want je gaat aan de slag in enthousiast, gedreven recruitment team. We waren samen in een nieuw, modern kantoor in Dordrecht."

Wat je krijgt

Voor wat, hoort wat
Binnen Van Gelder krijg jij volop de ruimte om jouw creativiteit en (online)talenten te benutten. Wij werken hybride, dat betekent veel vrijheid. Vrijheid om te kiezen waar en wanneer je werkt, op ons nieuwe, moderne kantoor in Dordrecht of vanuit huis. Natuurlijk begrijpen wij dat naast een inhoudelijk leuke diverse functie, de voorwaarden ook belangrijk voor jou zijn.

 • Een mooi salaris, dat ook nog eens meegroeit met je ontwikkeling. Afhankelijk van jouw werkervaring tussen de € 2.900,- euro en € 3.800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • 25 vakantie- en 10 Adv-dagen;
 • Deelname aan onze pensioenregeling zodat het ook goed geregeld is voor later;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en wanneer van toepassing zakelijke kilometervergoeding;
 • Gebruik van LinkedIn Recruiter Seat;
 • Een enthousiast, gedreven team van 9 collega’s.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Hybride werken & flexibele werktijden;
 • Jonger dan 35? Dan maken we je automatisch lid van onze interne netwerkclub Jong Van Gelder.

Wat je kan

Je bent een enthousiaste teamspeler die relaties zowel intern als extern kan ontwikkelen en onderhouden. Met jouw drive en resultaatgerichte instelling weet jij concrete doelen te formuleer en te vertalen naar kwalitatieve (nieuwe)instroom en een breed netwerk.

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je hebt 1 á 2 jaar werkervaring in een recruitment functie en/of marketing functie;
 • Je hebt een visie op het succesvol inzetten van talent sourcing als onderdeel van recruitment, het is tenslotte een vak apart;
 • Je bent een verbindende en stevige gesprekpartner voor zowel je kandidaten als de hiring managers waar je mee samen werkt, interesse in talent pools, candidate experience en (online) communicatie;
 • Innovatie binnen je werk vind je belangrijk;
 • Je draagt hier actief aan bij door het delen van ideeën en door bestaande processen te challengen en te optimaliseren;
 • Affiniteit met stakeholdermanagement en relatiemanagement.

Wel enthousiast over de functie van talent sourcer, maar voldoe je niet op alle criteria aan onze functie wensen? Met de juiste sociale skills, een nieuwsgierige houding en een ondernemende mindset leren wij je het vak graag!

Hier ga je aan de slag

Van Gelder is de full-service infrapartner voor Nederland. Met onze infra-oplossingen dragen wij bij aan de slimme, duurzame en veilige openbare ruimte van de toekomst.

Je gaat aan de slag in Dordrecht vanuit een nieuw, inspirerend kantoor met een positieve werksfeer en state-of-the-art voorzieningen. Je werkt samen in een bevlogen en gedreven team. Als we het hebben over een werkomgeving waarin jouw ideeën worden gehoord en jouw inzet wordt gewaardeerd, dan zit je bij Van Gelder goed!

Wij zijn een financieel onafhankelijk bedrijf met ruim 1.750 gedreven collega’s en meer dan 100 jaar ervaring. Wij ontwerpen en realiseren duurzame onder- en bovengrondse infra-oplossingen. Daarnaast beheren en onderhouden wij infrastructuren. Dit doen wij voor en met bedrijven en overheden in Nederland. Onze aanpak is integraal en data gedreven.

Ik ben geïnteresseerd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.