Vacature

Uitvoerder Energiekabels Stam & Co

Als Uitvoerder Energiekabels bij Stam & Co ben jij de spil tussen het ontwerp en de uitvoering in ondergrondse infraprojecten, zoals de netverzwaring bij Pepsico & de N241/Graafweg. Je coördineert en organiseert de werkzaamheden buiten, waarbij je jouw vaste ploeg & onderaannemers aanstuurt en motiveert. Wat het werken bij Stam & Co hierbij echt bijzonder maakt? De flexibiliteit. Wij sturen aan op output. Jij bepaalt zelf wat er nodig en wat je moet doen, zodat jouw ploeg aan de slag kan.

Alkmaar
Mbo
40 uur
Uitvoering
€ 3.746 - € 5.293

De invulling

Als uitvoerder bij Stam & Co ben je verantwoordelijk voor het leiden van 3 tot 4 ondergrondse infra projecten, zowel klein als groot, met de focus op kwaliteit en veiligheid. Je streeft naar het allerbeste werk. Je vindt het belangrijk dat we goed voorbereid zijn, zodat we topwerk kunnen leveren en iedereen veilig kan werken. Je volgt de planning, houdt een scherp oog op de financiën en zorgt dat het team goed draait door ze positief aan te sturen. Want de teamsfeer is super belangrijk bij Stam & Co.

Wat ga je doen

Hoe ziet een ochtend als Uitvoerder bij Stam & Co eruit?

6:45 - Je komt aan op jouw eerste project. Een project voor de aanleg van elektrakabels voor netverzwaring voor een kinderdagverblijf. Liander heeft gevraagd om tegelijkertijd ook meteen de netverzwaring voor de wijk te verzorgen. Je start samen de dag op met jouw ploeg met een kopje koffie in de bouwkeet en bespreekt de werkzaamheden.

7:00 – Samen met de voorman bekijk je de technische tekening en loop je langs de werkzaamheden. De voorman geeft een update over de voortgang van het project. Je inspecteert het project op veiligheid: draagt iedereen de juiste beschermingsmaterialen en zijn de juiste wegafzettingen gebruikt.

9:00 – Je bent terug op kantoor in Alkmaar. Je werkt je administratie bij. Je hebt een overleg over de planning en voortgang van het project. Een collega-uitvoerder laat weten dat er zojuist vervuilde grond is gevonden op zijn project. Hierdoor moeten de werkzaamheden en de planning worden aangepast.

10:00 – Je rijdt door naar het volgende project in Bennebroek. Tijdens de werkzaamheden komt de ploeg erachter dat er een tracé wijziging moet plaatsvinden, omdat er een boom op de kabels staat. Jij belt met Liander om samen naar een oplossing te zoeken. Ondertussen heb je ander werk gevonden voor jouw ploeg, waardoor iedereen aan het werk blijft.

12:30 - Het is tijd om samen met je ploeg te lunchen in de bouwkeet of buiten in de zon.

Wat vinden anderen

“Ik krijg energie van de mensen om mij heen, omdat ik ze zie groeien. Ik ben trots op de manier waarop we samen werk maken. We leveren kwalitatief goed werk, waarbij alle stakeholders tevreden zijn. We maken samen mooie stappen.”
"Als uitvoerder ben je directeur van je eigen tijd en heb je direct impact op het resultaat!"
“Ik krijg er energie van om oplossingen te bedenken voor complexe problemen, en zo de opdrachtgever te ontzorgen.”

Wat je krijgt

Als Uitvoerder bij Stam & Co krijg je alle vrijheid en flexibiliteit. Wij sturen op output. Want jij bepaalt wat er nodig om veilig en kwalitatief hoogstaande projecten op te leveren. Die projecten lever je op met vast, sociaal team. Ondanks onze groei hebben we het familiare karakter behouden met de bijbehorende normen, waarden en overtuigen. Je gaat aan de slag in een team waarbij er echt oog is voor jou.

  • Salaris tussen € 3.746 en € 5.293 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring, wat ook nog meegroeit met je ontwikkeling;
  • Aangesloten bij de CAO Metaal & Techniek;
  • 25 Vakantie- en 13 ADV-dagen;
  • Een leaseauto met tankpas;
  • Je gaat in de slag in een vast, sociaal team waarbij er echt oog is voor jou. Regelmatig organiseren we uitjes om naast het werken, ook met elkaar te lachen.
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, ook wanneer je toe bent aan een vervolgstap. Bijvoorbeeld naar de functie van hoofd uitvoerder of projectleider. Omdat Stam & Co onderdeel is van Van Gelder is er is altijd wel een nieuwe uitdaging voor je te vinden!

Wat je kan

Als uitvoerder weet jij het overzicht te behouden, hoe druk het ook is. Je bent ondernemend, communicatief sterk en je werkt graag in teamverband. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het aansturen van vakmensen gaat jou natuurlijk af. Verder is het belangrijk dat je:

  • een afgeronde Mbo-opleiding in de techniek hebt;  
  • KIWA-certificaat “uitvoerder ondergrondse infratechniek gas, elektra of water” hebt, of je bent bereid deze te halen;
  • Een VCA-VOL certificaat.

Hier ga je aan de slag

Stam & Co is de partner in ondergrondse infra, met meer dan 70 jaar ervaring in ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Als hoofdaannemer werken we nauw samen met Liander en zorgen we voor de aanleg van gasleidingen en elektrakabels. Dit doen we van a tot z, dankzij onze eigen engineering afdeling en monteurs in het veld. Zo helpen we Nederland met betrouwbare energievoorziening en de energietransitie! We zijn een familiebedrijf, met korte lijnen en een informele werksfeer waar je echt jezelf kunt zijn. We geloven in teamwork en werken graag oplossingsgericht. Stam & Co is onderdeel van Van Gelder groep, wat betekent dat er ontwikkelingsmogelijkheden zijn en een sterke focus op groei en innovatie.

Ik ben geïnteresseerd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.