Vacature

Voorman GWW

Ben jij met jouw ervaring in de GWW klaar voor de volgende stap als voorman? Bij Van Gelder krijg je de kans om te starten als voorman in onze toonaangevende regio Amsterdam & Haarlem. Je gaat aan de slag met zowel kleinschalige binnenstedelijke projecten tot reconstructies en groot onderhoud, zoals de herinrichting  van de Rijksweg Limmen.  

Toch leuk, als je tijdens een feestje kunt vertellen dat jij en jouw team er voor zorgen dat de infrastructuur van Nederland veilig en goed bereikbaar blijven.

Amsterdam / Haarlem
Mbo
32 - 40 uur
Uitvoering
€ 2.500 - € 3.750

De invulling

Wat ga je doen

Als voorman GWW zorg je samen met je collega’s voor een nauwkeurige dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden. Dit doe je onder andere vanuit onze vestiging Amsterdam waar we ook onze eigen hub hebben om groot materieel op te laden, of vanuit de vestiging in Haarlem. Je bent het aanspreekpunt voor de uitvoerder en stemt onder andere de voortgang en planning af.

Dagelijks houdt jij je bezig met:

 • Werkvoorbereiding en uitvoering: Je bereidt de werkzaamheden voor door apparatuur in te stellen en tekeningen te lezen. Je zet hoogtes uit, voert grondwerk uit en controleert gereedschap.
 • Veiligheid en organisatie: Je zorgt voor een veilige werkplek. Je volgt de regels, meldt problemen en houdt alles netjes en opgeruimd. Je organiseert toolbox meetings en werkplekinspecties.
 • Samenwerking en instructie: Je werkt nauw samen met je team en bent het aanspreekpunt voor de uitvoerder. Je geeft instructies aan vakmannen en onderaannemers. Je zorgt ervoor dat projecten kwalitatief goed worden afgerond.
 • Rapportage en administratie: Je noteert welke materialen worden gebruikt, maakt aantekeningen van wijzigingen en doet veiligheidscontroles. Je helpt ook met de administratie van het project en de oplevering.
 • Materiaalbeheer: Je houdt bij welke materialen besteld moeten worden, meldt kapot gereedschap of verlopen keuringen.

Wat vinden anderen

"Een voorman is de verbinding tussen de uitvoering buiten en het werk binnen. Jij zorgt ervoor dat het werk buiten wordt uitgevoerd zoals, van tevoren, binnen is bedacht. De voorman regelt de inzet van personeel en machines buiten en assisteert de uitvoerder met de administratie binnen. Met jouw hele team werk je naar een eindresultaat waar van Gelder trots op kan zijn."

Wat je krijgt

Wat Van Gelder echt bijzonder maakt is dat we, ondanks onze snelle groei, ons karakter behouden hebben, met de bijbehorende normen, waarden en overtuigingen. Jouw inbreng en creativiteit wordt erg gewaardeerd. Je gaat aan de slag in een toonaangevende regio, waarbij we landelijk voorop lopen in de manier waarop we projecten aanbesteden en organiseren. Verder krijg jij:

 • Een goed salaris tussen de € 2.500 en € 3.750 afhankelijk van je ervaring, dat ook nog eens meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 25 vakantie- en 13 Adv-dagen.
 • Een auto, want je moet natuurlijk wel naar onze projecten.
 • Een laptop en telefoon.
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Uitvoerder A & B inclusief papieren.
 • Een baan voor 32 tot 40 uur per week.
 • Jonger dan 35? Dan maken we je automatisch lid van onze interne netwerkclub Jong Van Gelder.

Bij Van Gelder werken we iedere dag samen om tot de mooiste resultaten te komen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze opdrachtgevers en onze samenwerkingspartners. Niet voor niets noemen wij onszelf de infrapartner voor Nederland. We zijn een financieel gezond familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en trots op alle collega’s die bij ons werken. We bieden een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving waarin het fijn werken is en je je kunt blijven ontwikkelen.

Wat je kan

Als voorman sta je stevig in je schoenen. Het aansturen van vakmannen gaat jou natuurlijk af. Je bent ondernemend, flexibel en leergierig. Van je collega’s tot de opdrachtgever: je kan met iedereen goed communiceren. Verder is het volgende belangrijk:

 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in de GWW. Ervaring als voorman is geen vereiste.
 • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding vergelijkbaar met wat via de SPG’s wordt aangeboden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Voldoe je niet helemaal aan dit lijstje, maar denk je toch dat deze functie iets voor jou is? Laat het ons dan vooral weten. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee.

Hier ga je aan de slag

Aannemingsmaatschappij Van Gelder werkt mee aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van asfalt, wegen en straten, rioleringen en straatmeubilair. Steeds vaker vind je ons op projecten waarbij het draait om het bouw- en woonrijp maken van toekomstige woonwijken en bedrijfsterreinen. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het, op duurzame manier, inrichten en onderhouden van de openbare ruimte. Het vinden van slimme, duurzame oplossingen staat bij ons centraal. Waar gewenst en mogelijk werken we integraal, maar altijd in goed overleg met de opdrachtgever en met veiligheid als belangrijkste prioriteit. Van Gelder werkt landelijk en richt zich op zowel overheidsorganisaties als op het particuliere bedrijfsleven.

Ik ben geïnteresseerd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.