Vacature

Werkvoorbereider GWW Assetmanagement

Bij Van Gelder bouwen we niet alleen onder- en bovengrondse infrastructuren. We onderhouden het ook, dit noemen we assetmanagement. Dit doen we ook voor het Havenbedrijf Rotterdam binnen een meerjarig beheer- en onderhoudscontract. Het managen van dit onderhoudscontract, vraagt om goede voorbereiding. Want dat is het halve werk. Als ervaren werkvoorbereider weet jij dat als geen ander.

Rotterdam
Mbo
32 - 40 uur
Beheer en onderhoud
€ 3.000 en € 5.500

De invulling

Als werkvoorbereider GWW ga jij aan de slag op het langdurige onderhoudscontract van het Havenbedrijf Rotterdam. Je werkt in het inspirerende hart van het project, direct op de project locatie in de Rotterdamse Haven.

Binnen Van Gelder gebruiken we de functienaam: Projectcoördinator. Want je bereidt niet alleen het werk voor. Je bent bij het hele project betrokken, van begin tot einde. Je werkt samen met een vast, leuk team van circa 11 collega’s. Samen zorgen jullie dat het Havenbedrijf Rotterdam onderhouden wordt op een vooraf afgesproken niveau en te allen tijde toegankelijk en veilig blijft.

Wat ga je doen

Tijdens zowel de ontwerp- als de realisatiefase ben jij degene die zorgt voor de voorbereiding. Je bereidt voor, begeleidt en coördineert. Jij bent volledig verantwoordelijk voor het goed voorbereiden van het onderhoud en de kleinere projecten. Als werkvoorbereider:

 • Je denkt actief mee over hoe dingen beter kunnen. Zo zorg je ervoor dat het onderhoudswerk nog efficiënter gebeurt.
 • Je gaat in gesprek met het Havenbedrijf over hoe het werk verloopt en denkt mee over de toekomst. Samen bouwen jullie aan een lange samenwerking.
 • Je vraagt offertes uit, stelt de VTW’s en aanbiedingen op en houdt de voortgangsrapportages en kostenbewaking bij.
 • Je maakt werkplannen voor de uitvoering.
 • Je signaleert kansen en risico’s en legt deze vast. Samen met het team zorg je voor goede oplossingen.

Wat vinden anderen

"Als Werkvoorbereider GWW bij Van Gelder werk je samen met het Havenbedrijf Rotterdam aan lange termijn doelen. Je krijgt de ruimte om actief mee te denken over hoe dingen beter kunnen. Zo zorg je ervoor dat het onderhoudswerk nog efficiënter gebeurt."
"Als Werkvoorbereider GWW Assetmanagement werk je in het hart van het project, op een projectlocatie in de Rotterdamse Haven. We werken in een leuk, vast team met 11 collega's. We werken hard, maar vieren ook samen successen. Iedereen wordt in zijn of haar kracht gezet bij ons. Samen zorgen jullie ervoor dat het havengebied toegankelijk en veilig blijft "

Wat je krijgt

Bij Van Gelder bieden we je een dynamische baan waarin je samen met het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan lange termijn doelen. Jij bent volledig verantwoordelijk voor het goed voorbereiden van het onderhoud en de kleinere projecten. Daarnaast krijg je:

 • Een goed salaris tussen de € 3.000 en € 5.500 afhankelijk van je ervaring, dat ook nog eens meegroeit met je ontwikkeling.
 • 25 Vakantie- en 18 Adv-dagen.
 • Een auto.
 • Een team dat goed samenwerkt en iedereen in zijn of haar kracht zet. We werken hard, maar we vieren ook samen successen met een borrel of uitje.
 • Mogelijkheid om hybride te werken.
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld naar de rol van technisch manager of projectleider.
 • Jonger dan 35? Dan maken we je automatisch lid van onze interne netwerkclub Jong Van Gelder.

Bij Van Gelder werken we iedere dag samen om tot de mooiste resultaten te komen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze opdrachtgevers en onze samenwerkingspartners. Niet voor niets noemen wij onszelf de infrapartner voor Nederland. We zijn een financieel gezond familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en trots op alle collega’s die bij ons werken. We bieden een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving waarin het fijn werken is en je je kunt blijven ontwikkelen.

Wat je kan

Als werkvoorbereider GWW word je enthousiast van samenwerken in een team, ben je innovatief en communicatief vaardig. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan met onderhoudsopdrachten zodat het havengebied toegankelijk en veilig blijft.

Daarnaast is het volgende belangrijk:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de GWW;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Voldoe je niet helemaal aan dit lijstje, maar denk je toch dat deze functie iets voor jou is? Laat het ons dan vooral weten. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee.

Hier ga je aan de slag

Onder- en bovengrondse infrastructuren zijn niet alleen kostbaar, het zijn ook assets die van onschatbare waarde zijn voor Nederland. Ontwikkelingen zoals klimaatverandering, energietransitie, veiligheid en digitalisering stellen voortdurend nieuwe eisen aan de assets. Dit maakt assetmanagement tot een vitaal onderdeel van de waardeketen.

Langdurige onderhoudscontracten met opdrachtgevers zoals met het Havenbedrijf Rotterdam zijn de toekomst. Sinds eind 2020 is Van Gelder hier verantwoordelijk voor het onderhoud van de onder- en bovengrondse infrastructuur. Dus de inspectie en reparatie van de staat van de wegen en alle wegmarkeringen, straatmeubilair, verlichting en bebording. Ook het uitvoeren van inspectiewerkzaamheden en datamanagement vallen onder dit Prestatie Gericht Onderhoud. Doel is om het werk veilig en duurzaam uit te voeren, waarbij de bereikbaarheid zoveel mogelijk gewaarborgd blijft en de inzet en resultaten meetbaar zijn.

Ik ben geïnteresseerd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.