Traineeship

Traineeship

Niek Broekman

“Voor mij is het traineeship een mooie manier om de verschillende disciplines te leren kennen. En ook al ga je later misschien niet als bijvoorbeeld calculator aan de slag, dan weet je wel wat die werkzaamheden inhouden en tegen welke problemen ze daar aanlopen. Daar kun je in de functie die je dan uitvoert ook weer rekening mee houden."

Lees verder

Roger Haarman

“In 2017 heb ik al stagegelopen bij Van Gelder en ik werd gebeld door de afdeling P&O of ik al plannen had voor de toekomst en of ik geen interesse had in een traineeship. Nou, dat leek mij een mooie kans om mijn horizon nog verder te verbreden. Dus ik ben op gesprek gegaan en daarna had ik er helemaal een goed gevoel over. Vervolgens hebben we een plan uitgestippeld en ben ik eerst als projectcoƶrdinator aan de slag gegaan. Dat doe ik vanuit het kantoor in Zwolle, waar ik ook veel mensen om mij heen heb die mij kunnen coachen.”

Lees verder

Tom Breet

“Ik heb op dit moment niet de ambitie om naar een bepaalde functie door te groeien, maar om de juiste rol te vinden die bij mij past. Ik was dan ook verheugd dat mij dit traineeship werd aangeboden, nadat ik het halfjaar daarvoor bij Van Gelder had afgestudeerd. Ik ben op de EMVI-afdeling gestart en dat bevalt prima. De mensen op die afdeling kende ik ook al, dus dat is mooi meegenomen.”

Lees verder

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder