Jordy van de Mheen

Monteur – Van Gelder Verkeerstechniek

“Door het hele land bezig zijn met verschillende mooie projecten. Dat is wat ik echt mooi vind aan mijn werk. Elke dag is anders en elk werk is anders. De ene dag ben je bezig met verkeerslichten, de volgende met openbare verlichting. Die diversiteit maakt mijn werk uitdagend. Daarnaast vind ik het heerlijk om iedere dag actief buiten bezig te zijn.

Ik werk als monteur voornamelijk op de grote projecten. Dat deed ik bij mijn vorige werkgever ook al en toen ik bij Van Gelder kwam heb ik aangegeven dat ik dat hier ook graag wilde doen. Wat ik heel fijn vindt bij Van Gelder is de collegialiteit. Iedereen is betrokken en er heerst een gemoedelijke sfeer. Het voelt voor mij echt als een familiebedrijf.

Bij Van Gelder probeer ik altijd het beste uit mijzelf probeer te halen en kwaliteit te leveren. Het werk zo goed en zo snel mogelijk maken, daar ga ik iedere dag voor. Nu ben ik monteur, maar uiteindelijk hoop ik door te stromen naar de functie van uitvoerder. Die mogelijkheden zijn er zeker.”

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder