Niek Broekman

Niek Broekman

“Voor mij is het traineeship een mooie manier om de verschillende disciplines te leren kennen. En ook al ga je later misschien niet als bijvoorbeeld calculator aan de slag, dan weet je wel wat die werkzaamheden inhouden en tegen welke problemen ze daar aanlopen. Daar kun je in de functie die je dan uitvoert ook weer rekening mee houden.

Op dit moment ben ik als assistent-uitvoerder werkzaam, voornamelijk in Zwolle en Nijmegen. Dat bevalt uitstekend en ik had eigenlijk ook niet anders verwacht. Niet alleen omdat ik vanuit eerdere stages al wist dat ik de uitvoering het leukste vindt, maar ook omdat het beeld, dat ik van Van Gelder had, wordt bevestigd. Een bedrijf waar de lijnen kort zijn. Niet alleen in de communicatie met collega’s, maar ook met bijvoorbeeld opdrachtgevers en onderaannemers. Je werkt samen om het werk goed te maken en hoeft niet elke cent om te draaien, dat vind ik heel prettig werken. En de sfeer is gewoon heel goed.

Hoewel de uitvoering voorlopig dus mijn voorkeur heeft ben ik wel benieuwd naar de andere afdelingen. Ik ga sowieso nog aan de slag in de werkvoorbereiding en waarschijnlijk ook nog bij calculatie. Wat fijn is, is dat je meteen al veel verantwoordelijkheden krijgt, maar dat je ook met je al vragen bij je begeleider, of een andere collega terecht kunt.”

Terug naar opleiding & ontwikkeling

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder