Jouw toekomstige collega's

Jouw toekomstige collega's

Jordy van de Mheen

Monteur – Van Gelder Verkeerstechniek

“Door het hele land bezig zijn met verschillende mooie projecten. Dat is wat ik echt mooi vind aan mijn werk. Elke dag is anders en elk werk is anders. De ene dag ben je bezig met verkeerslichten, de volgende met openbare verlichting. Die diversiteit maakt mijn werk uitdagend. Daarnaast vind ik het heerlijk om iedere dag actief buiten bezig te zijn.

Lees verder

 

Jan Diepeveen

Bedrijfsleider – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Betrouwbaar, betrokken, oprecht en staan voor wat je doet. Die eigenschappen zijn wat mij betreft heel belangrijk als je bij Van Gelder wilt werken. Je bent immers het gezicht van het bedrijf richting de klant, in welke rol je ook aan de slag gaat. Goed kunnen communiceren is daarin heel belangrijk. Dat geldt zeker voor mijn rol, want ik heb veel contact met klanten, maar stuur ook uitvoerders en projectcoƶrdinatoren aan.

Lees verder

 

Pieter Kloos

Uitvoerder – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Via een onderaannemer waar ik voor werkte was ik al veelvuldig in aanraking gekomen met Van Gelder. Een heel sociaal bedrijf. Toen ik voor mijn uitvoerdersopleiding stage moest gaan lopen was de keuze dan ook snel gemaakt. Die stage beviel van beide kanten zo goed dat ik ben gebleven en inmiddels werkzaam ben als assistent-uitvoerder in de regio Rotterdam.

Lees verder

 

Quirina Koers

Projectcoƶrdinator – Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken

’’Een fijne werksfeer en leuke collega’s. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind in een baan. Dat je altijd het gesprek kunt aangaan als er iets is en je wordt geholpen wanneer dat nodig is. Dat is in ons team het geval, maar geldt voor heel Van Gelder. Overal waar je komt heerst er een aangename en open sfeer. Die randvoorwaarden zorgen ervoor dat je je werk gemakkelijker en beter uit kunt voeren. Hierdoor ga ik met plezier naar mijn werk.

Lees verder

 

Robbert van Oppenraaij

Ontwerpleider – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Na mijn opleiding Civiele Techniek ben ik begonnen als uitvoerder. Dit heb ik zo’n twee jaar gedaan en daarna ben ik aan de slag gegaan bij een ingenieursbureau. Daar heb ik negen jaar gewerkt, maar op den duur miste ik toch de binding met de uitvoering. Bij Van Gelder ben ik als ontwerpleider van A tot Z bij het project betrokken. De wisselwerking tussen de uitvoering en het ontwerpteam maakt mijn werk elke dag weer leuk en uitdagend.

Lees verder

 

Toewan Middag

Personeelsadviseur – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Ik heb altijd al een passie voor mensen gehad. Zo werkte ik vier jaar voor een re-integratiebureau waar ik mensen hielp in de zoektocht naar een passende baan. Op een gegeven moment dacht ik, hoe zou het zijn om aan de andere kant van de tafel te zitten? Dat weet ik inmiddels heel goed, want zeven jaar geleden bood Van Gelder mij de kans om aan de andere kant van die tafel plaats te nemen. En ook vanuit die positie is het heel fijn om mensen te kunnen helpen.

Lees verder

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder