Pieter Kloos

Uitvoerder – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Via een onderaannemer waar ik voor werkte was ik al veelvuldig in aanraking gekomen met Van Gelder. Een heel sociaal bedrijf. Toen ik voor mijn uitvoerdersopleiding stage moest gaan lopen was de keuze dan ook snel gemaakt. Die stage beviel van beide kanten zo goed dat ik ben gebleven en inmiddels werkzaam ben als uitvoerder in de regio Rotterdam.

Het mooie bij Van Gelder is dat je meteen het vertrouwen krijgt om zelfstandig werkzaamheden op te pakken en dat je waardering krijgt voor wat je doet. Zo kreeg ik als beginnend uitvoerder al snel de verantwoordelijkheid voor het asfaltonderhoud in Zwijndrecht. Dat gaat hartstikke goed en als ik er even niet uitkom dan staat er altijd iemand klaar die je om hulp kunt vragen.

Het werken als uitvoerder vind ik vooral heel leuk omdat er zoveel afwisseling in zit. De ene dag ben je met het riool bezig, dan weer met bestrating en de dag erna met de aanleg van een park. Ook het contact met veel verschillende mensen, zoals bewoners, opdrachtgevers en onderaannemers, zorgt voor de diversiteit in het werk.

Aan de slag gaan als uitvoerder bij Van Gelder is dus zeker een aanrader. Ben je sociaal, goed in communiceren, durf je beslissingen te nemen en het belangrijkste: ben je gedreven? Wie weet worden we dan collega’s!”

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder