Quirina Koers

Projectcoördinator – Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken

’’Een fijne werksfeer en leuke collega’s. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind in een baan. Dat je altijd het gesprek kunt aangaan als er iets is en je wordt geholpen wanneer dat nodig is. Dat is in ons team het geval, maar geldt voor heel Van Gelder. Overal waar je komt heerst er een aangename en open sfeer. Die randvoorwaarden zorgen ervoor dat je je werk gemakkelijker en beter uit kunt voeren. Hierdoor ga ik met plezier naar mijn werk.

Dat komt natuurlijk ook door het werk zelf. Als projectcoördinator ben je steeds weer met andere dingen bezig en kom je met veel verschillende mensen in contact. Zo coördineer ik projecten voor diverse netbeheerders en klanten. Van aanvraag tot en met uitvoering.

Goed kunnen samenwerken en overleggen is daarbij heel belangrijk. Net als het goed aan kunnen voelen wanneer je strak op de eisen moet zitten en wanneer je iets flexibeler kunt zijn. Je moet niet bang zijn om hulp te vragen. Wanneer een project is afgerond naar wens van de klant met een goede samenwerking, daar haal ik voldoening uit. Als je ideeën hebt voor verbeteringen dan wordt daar serieus naar gekeken. Op die manier kun je een nog betere bijdrage leveren aan het grotere geheel.’’

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder