Robbert van Oppenraaij

Ontwerpleider – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Na mijn opleiding Civiele Techniek ben ik begonnen als uitvoerder. Dit heb ik zo’n twee jaar gedaan en daarna ben ik aan de slag gegaan bij een ingenieursbureau. Daar heb ik negen jaar gewerkt, maar op den duur miste ik toch de binding met de uitvoering. Bij Van Gelder ben ik als ontwerpleider van A tot Z bij het project betrokken. De wisselwerking tussen de uitvoering en het ontwerpteam maakt mijn werk elke dag weer leuk en uitdagend.

Als ontwerpleider zorg ik ervoor dat het proces goed verloopt, met als doel dat het ontwerp voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Maar ook dat de uitvoering vlekkeloos kan verlopen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Tijdens het ontwerpproces vindt er continu afstemming plaats tussen de opdrachtgever, stakeholders en onze eigen uitvoering. Het is van belang dat we voortijdig risico’s identificeren en beheersen zodat het ontwerp veilig uitvoerbaar is. Daarnaast geef ik leiding aan een team van ontwerpers en tekenaars. Iedereen in het team levert zijn/haar bijdrage en samen zijn we verantwoordelijk voor veilige en uitvoerbare ontwerpen.

Wat ik mooi vind bij Van Gelder is dat intern heel veel kennis aanwezig is. Elke dag leer ik weer van mensen binnen de organisatie. Dat is mede mogelijk dankzij de integrale samenwerking met de andere disciplines binnen Van Gelder, zoals bijvoorbeeld Verkeerstechniek en Kabel-, Leiding- en Montagewerken. Van Gelder is een laagdrempelige, professionele organisatie waar naar je geluisterd wordt en waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en ondernemerschap gestimuleerd wordt.”

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder