Roger Haarman

Roger Haarman

“In 2017 heb ik al stagegelopen bij Van Gelder en ik werd gebeld door de afdeling P&O of ik al plannen had voor de toekomst en of ik geen interesse had in een traineeship. Nou, dat leek mij een mooie kans om mijn horizon nog verder te verbreden. Dus ik ben op gesprek gegaan en daarna had ik er helemaal een goed gevoel over. Vervolgens hebben we een plan uitgestippeld en ben ik eerst als projectcoƶrdinator aan de slag gegaan. Dat doe ik vanuit het kantoor in Zwolle, waar ik ook veel mensen om mij heen heb die mij kunnen coachen.

Maar het is bij Van Gelder sowieso wel het geval dat iedereen je wil helpen als je ergens tegenaan loopt. Ik merk ook echt dat die korte lijnen en een goede sfeer door iedereen belangrijk worden gevonden. En dat er samenhang is binnen een team.

Wat mij betreft is het traineeship echt een mooi concept voor starters om te ontdekken welke kant ze op willen. Zo heb ik zelf veel stages gelopen in de uitvoering, maar kan ik nu dus ook het werken als projectcoƶrdinator ervaren. Hierna hoop ik nog op de EMVI-afdeling aan de slag te kunnen en daarna calculatie. En ook al ga ik daarna toch in de uitvoering aan het werk, het liefst natuurlijk bij Van Gelder, dan heb ik al die verschillende disciplines toch maar mooi meegekregen. Dat is zeer waardevol.”

Terug naar opleiding & ontwikkeling

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder