Toewan Middag

Personeelsadviseur – Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Ik heb altijd al een passie voor mensen gehad. Zo werkte ik vier jaar voor een re-integratiebureau waar ik mensen hielp in de zoektocht naar een passende baan. Op een gegeven moment dacht ik, hoe zou het zijn om aan de andere kant van de tafel te zitten? Dat weet ik inmiddels heel goed, want zeven jaar geleden bood Van Gelder mij de kans om aan de andere kant van die tafel plaats te nemen. En ook vanuit die positie is het heel fijn om mensen te kunnen helpen.

Uiteraard ondersteun ik niet alleen collega’s die moeten re-integreren. Als personeelsadviseur zorg je ook voor een geborgd HR beleid, adviseer je het management t.a.v. personele vraagstukken en beantwoord je andere vragen van collega’s. Als er iemand ziek wordt, het allemaal even niet meer weet, of juist aangeeft meer te kunnen, dan spits ik mijn oren en kijk ik wat ik voor ze kan betekenen.
Als personeelsadviseur is het daarom belangrijk dat je in oplossingen kunt denken.
Binnen Van Gelder staan we hierin voor elkaar klaar. We zijn een groot bedrijf, maar wel met persoonlijke aandacht voor elkaar. Nieuwe collega’s voelen zich dan ook vaak snel thuis.”

 

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

+31 (0)525 659888
info@vangelder.com

vertrouwd verder